WOODSTONE ZOETERMEER

Ervaar heerlijke pizza’s en pasta’s in ons restaurant in Zoetermeer!

Hou jij ook zo van pizza en wil je hier eens op een andere manier van genieten dan als snelle hap op de bank? Een pizza die bereid is met verse ingrediënten en duurzame producten en die belegd is met de meest unieke combinaties, gecombineerd met een heerlijke wijn in een gezellige restaurant setting, dat is pas echt lekker! WOODSTONE is een unieke pizzeria in Zoetermeer. Bij ons geniet je optimaal van heerlijke pizza’s en een ongedwongen sfeer. Op onze kaart vindt iedereen wel een pizza die helemaal bij hem of haar past! Toch liever thuis blijven? Kom dan langs en neem jouw WOODSTONE gerecht mee naar huis!

Reserveren? Dat kan! Stuur ons een mail of bel ons t. 079 – 303 17 30

BEKIJK MENUKAART
PIZZA AFHALEN

WOODSTONE biedt je een andere kijk op pizza

Wil je een avond uit eten in Zoetermeer en ben je op zoek naar iets origineels? Niet zomaar een pizzeria, maar gezellig en lekker pizza eten in een restaurant setting? WOODSTONE zet de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop. Wij vinden dat het verser, gezonder, verrassender en natuurlijk lekkerder kan! Wij combineren de beste pizza’s en pasta’s met fantastische wijnen en een geweldige service.

Let je op de calorieën, ben je vegetarisch of eet je glutenvrij? Geen probleem! Of ga je voor een pizza met vlees of vis? Ook dat kan bij WOODSTONE! Genieten en verse ingrediënten staan bij ons centraal.

Gezellig uit eten en een filmpje pakken in Zoetermeer

Begin je avond goed met een heerlijke pizza in ons restaurant in Zoetermeer! Een gezellige avond met vrienden of een romantische avond met je partner begint hier. De bioscoop, het theater en het casino zijn om de hoek dus is WOODSTONE een ideaal begin voor een avond uit in Zoetermeer. Er is voor ieder wat wils en we laten iedereen graag genieten van dé pizza of pasta die bij hem of haar past. Reserveren? Dat kan! Stuur ons een mail of bel ons t. 079 – 303 17 30

CONTACT OPNEMEN
GROEPSAANVRAAG

Hoe bereik je ons restaurant in Zoetermeer?

Het adres van WOODSTONE in Zoetermeer is:

Oostwaarts 25

2711 BA Zoetermeer

Je kunt bij ons 7 dagen per week van 16.00 tot 23.00 terecht voor de lekkerste pasta’s en pizza’s in een ongedwongen sfeer. De keuken sluit alle dagen om 22.00.
Ons restaurant bevindt zich in het centrum van Zoetermeer en de dichtstbijzijnde parkeergarage is P9 Duitslandlaan. Hier kun je 2 uur gratis parkeren. Onder WOODSTONE is ook een parkeergarage waar het mogelijk is om 1 uur gratis te parkeren. Na het parkeren neem je dan de lift of de trap naar de eerste etage. Je gaat dan naar rechts en dan weer naar links en in de hoek vind je WOODSTONE!
Ook met het openbaar vervoer is ons restaurant goed te bereiken; op 5 minuten loopafstand zijn verschillende bushaltes. We zien je graag binnenkort bij WOODSTONE in Zoetermeer!

Benieuwd naar de andere WOODSTONE vestigingen?

Je kan ons vinden op vijf verschillende locaties!