Genieten bij WOODSTONE: een vegan en vegetarisch restaurant in Zoetermeer

Vraag jij je wel eens af of er eigenlijk wel een vegan of vegetarisch restaurant is in Zoetermeer? Dat is er zeker! Bij WOODSTONE in zoetermeer kan iedereen namelijk genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten. Dus als jij vegan bent en je graag met je vrienden een avondje uit eten wil, dan kun je uitstekend terecht bij WOODSTONE; onze kaart staat vol met vegan, vegetarische maar ook niet-vegetarische opties waar het water je van in de mond loopt!

Pizzas
vegan gerechten
pizzas
WOODSTONE Pizza en wijnglazen
salad
WOODSTONE High Wine

Vegan eten in Zoetermeer was nog nooit zo lekker

Als je vegan bent of vegetarisch eet, kan het soms lastig zijn om een restaurant te vinden in de omgeving van Zoetermeer. Vaak kom je dan bij een restaurant uit dat één optie heeft of bij een restaurant dat alleen vegan of vegetarisch eten serveert, terwijl je met vrienden wil gaan die niet vegetarisch zijn! Bij WOODSTONE heb je daar geen last van. Hier kan iedereen genieten van unieke combinaties in pizza en pasta, of dat nu vegan, vegetarisch of met vlees is.

Genieten van een vegetarische pizza bij WOODSTONE

Bij WOODSTONE geniet je van de meest unieke combinaties op het gebied van pizza en pasta. We hebben heerlijke pizza’s met vlees en pasta’s met authentieke parmezaanse kaas, maar deze gerechten lenen zich natuurlijk ook perfect voor een vegetarische of zelfs vegan maaltijd. We staan bekend om onze unieke combinaties en bereiden onze gerechten met duurzame producten en verse ingrediënten om jou een smaaksensatie te geven waar je nog lang over na zal praten. Kies bijvoorbeeld voor onze vegetarische pizza Melanzana met gegrilde aubergine, pecorino kaas en gekarameliseerde ui. Er zijn daarnaast ook genoeg gerechten in het menu die in eerste instantie niet vegetarisch of vegan zijn, maar wel zo gemaakt kunnen worden! 

Vegan of vegetarisch eten bij WOODSTONE in Zoetermeer

Je zoektocht naar een vegan of vegetarisch restaurant in Zoetermeer eindigt bij WOODSTONE Pizza and Wine! Wij verwelkomen je graag in ons restaurant dat je kan vinden aan Oostwaarts 25 in Zoetermeer. Hier ben je zeven dagen per week welkom om te genieten van onze unieke Italiaanse gerechten. Het restaurant is zowel met de auto als met het openbaar vervoer of gewoon op de fiets, goed bereikbaar. Tot snel!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat

KLIK HIER VOOR CADEAUBONNEN